Vi ønsker at hjælpe deltagerne med at opnå sunde og langtidsholdbare resultater, derfor skal du ved din tilmelding være klar over følgende betingelser:
Alle deltagere har mulighed for at vinde præmierne, forudsætningerne er:

Kropsfedt% kategorien: Vinderen er den deltager, der har tabt mest procentvis fedtmasse, og som samtidig har tabt maksimalt 2,5 kg muskelmasse.
Eksempel 1: Bettina har 20 kilo fedt, på de 8 uger taber hun 5 kilo fedt, hendes procentdel som er tabt er lig med 25 procent.
Eksempel 2: Lotte har 40 kilo fedt, på de 8 uger taber hun 5 kilo fedt, hendes procentdel som er tabt er lig med 12,5 procent.

Muskeløgnings kategorien: Vinderen er den deltager, der har opbygget mest muskelmasse i kilo, og som samtidig ikke har øget sin kropsfedt med mere end 2,5%. Deltagere, som starter for at øge i muskelmassen skal befinde sig i det grønne område af fedt% skalaen (ikke atletisk aflæsning) ved start.

Vinderen af den overordnede kategori: En kombination af Kropsfedt% kategorien og muskeløgningskategorien, tab af centimer og generel forbedring af personlig fitness tilstand samt mentalitet.

Vinderne skal være over 18 år.
Vinderne skal deltage på mindst 6 fitnesstimer ud af periodens 16 mulige over de 8 uger. 
Træningerne afholdes torsdage 17.00-18.00 og lørdage 10.00-11.00 i Søndermarken.
Der er mulighed for at få en midtvejs-scanning efter 4 uger men det er ikke et krav. For at vinde skal der deltages til slut-scanning efter 8 uger og afslutningseventen. Vinderne bliver annonceret på afslutningseventen hvor præmierne bliver uddelt. Hvis vinderne ikke er tilstede, vil præmien gå til næstbedste resultater.

Der er ingen krav om valg af ernæringsmæssigt program. Det er helt op til den enkelte deltager og alle uanset ernæringsprogram har mulighed for at vinde præmierne.
Børn under 15 år kan deltage gratis ifølge med en voksen, 18 eller derover koster normalt tilmeldingsgebyr.
Præmiebeløb: op til 3.000kr af det samlede registreringsgebyr går til præmier (ved minimum 30 deltagere på 1 hold ellers 100DKK/ person ved færre deltagere). De øvrige beløb bliver anvendt til udgifter som lokaleleje, afslutningsevent, gebyrer ifm. tilmeldingssystem, trykning/print osv.
Indtil den første registreringsaften vil der være mulighed for at opnå fuld refundering af deltagergebyret på 249 kr. På registreringsaftenen vil der være coaches til stede, du får din første bodyscanning og evt yderligere spørgsmål kan besvares.

FitChallenge er 16 træningstimer, som finder sted udendørs i Søndermarken uanset vejret.
Du vælger selv intensiteten på din træning, da du bruger din egen krop og selv bestemmer hvor meget energi du ligger i det enkelte træningspas.

Bemærk at der ved al motion kan være en risiko for at få skader, men at det er dit eget ansvar. FitClub KBH bærer ikke ansvaret for eventuelle skader, som du pådrager dig under din træning. Derfor anbefaler vi at du kun presser dig selv til et niveau, hvor du ikke bliver utilpas. Hvis du føler ubehag eller bliver svimmel bør du holde inde med træningen eller tilpasse intensiteten. Personer med en dårlig eller tvivlsom sundhedsmæssig tilstand er muligvis ikke egnede deltagere i FitChallenge.

Ved at tilmelde dig FitChallenge erklærer du, at du:
- er fysisk velfungerende og er i en god sundhedsmæssig tilstand eller
- har fået grøn lys efter en samtale med egen læge til at deltage i en normal motions rutine.
- ved at alle øvelser varetages af dig på din egen risiko.
- er indforstået med at FitClub KBH har rettighed til at tage og bruge både billeder og videoer af dig til reklameformål. Vi videresælger ikke materialet.